Oscar Spalburg genomineerd voor award Ondernemer/Onderneming 2015

Ondernemer Oscar Spalburg van Gym Nieuwegein is genomineerd voor de award Ondernemer/Onderneming 2015.
Na verscheidene overlegrondes hebben de onafhankelijke jury’s per categorie drie genomineerden aangewezen.
Een niet geringe klus, daar er dit jaar een record aantal kandidaten werd aangemeld. Dat de uitreiking van de Nieuwegeinse awards inmiddels een serieuze zaak is geworden blijkt uit de enorme hoeveelheid aanmeldingen. Dit jaar meer dan zeventig!

Op 13 februari mogen tijdens Nieuwegein Awards de winnaars het bekende beeldje in ontvangst nemen. Dan zal ook de Nieuwegeiner 2015 gehuldigd worden.
U bent daarbij van harte welkom. Al voor 5,= euro p.p. heeft u toegang tot de awards-uitreiking. Alle informatie over het bestellen van de toegangskaarten, evenals de genomineerden en de jury’s kunt u vinden op www.nieuwegeinawards.nl