Je bekijkt nu Samenwerking Fysio Steve – Gym Nieuwegein een feit!

Samenwerking Fysio Steve – Gym Nieuwegein een feit!

Na 9 jaar ervaring op te hebben gedaan bij een tweetal praktijken in Utrecht, staat Fysio Steve (Stefan Gresnigt) op eigen benen. Per 1 november 2017 gaat een lang gekoesterde droom van fysiotherapeut Stefan Gresnigt in vervulling.

Fysio Steve is gevestigd binnen het sportcentrum Gym-Nieuwegein. Hier vindt u een fraai ingerichte behandelkamer en twee trainingsruimten met alle faciliteiten om op een moderne, functionele manier te trainen. Fysio Steve richt zich niet alleen op sporters, maar op iedereen van jong tot oud die graag klachtenvrij en vol energie door het leven wil gaan.

Fysio Steve werkt volgens een vaste methodiek: Relax – Get Fit – Move Better. Door te kiezen voor deze methodiek bent u verzekerd van een gedegen en gestructureerde aanpak, die uiteindelijk zal resulteren in het behalen van uw doel!

Fysio Steve biedt fysiotherapie, (sport)revalidatie, dryneedling, (sport)massage, sport & medical taping en (top)sportbegeleiding. Fysiotherapeut Stefan Gresnigt is opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR). De praktijk voldoet aan alle door de beroepsvereniging (KNGF) gestelde kwaliteitseisen.

Fysio Steve hoopt u binnenkort te mogen ontmoeten!

Fysio Steve
Nijverheidsweg 9F, Nieuwegein
www.fysiosteve.nl
info@fysiosteve.nl
Bel of app: 06 24 192 523