Je bekijkt nu Let op: Prijsverhoging per 01-01-2019

Let op: Prijsverhoging per 01-01-2019

Beste leden,

veel mensen zijn ervan op de hoogte dat volgend jaar de lage BTW van 6% naar 9% wordt verhoogd. Volgens het kabinet wordt deze verhoging later verrekend met de inkomstenbelasting en gaat de koopkracht van iedereen daardoor juist vooruit. Of dit ook zo is zullen we moeten afwachten. Maar wat betekent deze BTW verhoging nu voor de sport en voor onze sportschool?

Aangezien sport wordt gezien als een eerste levensbehoefte zoals bijvoorbeeld levensmiddelen en geneesmiddelen, zit op bijna al onze diensten 6% BTW. We komen er helaas niet onderuit en zullen de contributies verhogen. Het is voor de eerste maal in onze geschiedenis dat wij de prijzen verhogen.

Per 1 januari 2019 zullen wij de prijzen van abonnementen en de losse contracten verhogen met € 2,50. De 10-rittenkaart blijft ongewijzigd. Omdat wij het belangrijk vinden dat kinderen kunnen blijven sporten hebben we ervoor gekozen om de contributies van de kinderen niet te verhogen.

We zullen er alles aan doen om van 2019 weer een sportief en gezellig jaar te maken.
Team GYM Nieuwegein.