Je bekijkt nu Support GYM Nieuwegein

Support GYM Nieuwegein

Beste leden,
Op dit moment wordt er door grote sportconcerns gepost dat men over gaat tot bevriezing van abonnementen. Voor ons als kleine zelfstandige is dit nu per direct erg lastig. Wij draaien momenteel op de omzet van jullie als lid, en hopen daarmee ook enorm op jullie steun, in ieder geval de komende maand. We zijn druk bezig achter de schermen om financiële ondersteuning te krijgen vanuit de overheid, zodat we straks als dit achter de rug is vol kunnen draaien met het geven van lessen. Vanaf volgende maand hopen we dan ook met een compensatie voorstel te komen. Enorm lastige tijd voor iedereen, maar nogmaals we hopen op jullie steun.

Om jullie toch nu alvast tegemoet te komen, posten wij elke week 3 workouts. Wij willen maandag en woensdag van 19.00 tot 19.30 online live les gaan geven. Mocht je interesse hebben app ons dan op 06-34709671 voor meer informatie.

Wij hopen van harte dat er niemand getroffen zal worden door dit afschuwelijke virus en hopen jullie allen weer gezond te zien, na afloop van deze crisis. Stay safe iedereen.

Team Gym Nieuwegein