Je bekijkt nu Zakelijke Mededeling

Zakelijke Mededeling

Beste leden van Gym Nieuwegein,

Op de eerste plaats hopen wij dat het goed gaat met jullie, jullie familieleden en alle naasten. Zoals jullie niet ontgaan kan zijn raakt het Corona virus ons allemaal en wij hopen dat iedereen gezond en sterk(er) uit deze periode komt. Naast het hopen blijven wij ook nog steeds goed voor jullie zorgen. Helaas kan het door de Corona maatregelen niet in de vorm zoals jullie dat van ons gewend zijn, maar dat wil niet zeggen dat wij onze missie daarom loslaten. Wij blijven geloven in een gezonde leefstijl en onze leden kunnen hierbij, ondanks de hedendaagse uitdagingen, op onze ondersteuning blijven rekenen. Opgeven is geen optie! Zo zijn er al instructievideo’s openbaar gemaakt voor jullie en zijn de eerste virtuele lessen al gegeven. Dit blijven wij continu evalueren en verbeteren in ons streven naar een optimale klantbediening. Uiteraard houden we jullie op de hoogte over de ontwikkelingen.

Onze hedendaagse werkwijze is totaal getransformeerd en dat merken we op vele vlakken. Uiteraard hebben wij naast de rol als sportclub en bijna familiaire sportpartner ook een zakelijk karakter. Dit betekent iets voor jullie als lid van de club. Wij bieden daarom een drietal opties waar je een keuze uit kunt maken:

Optie 1:
Geld terug als korting; hiermee steun je Gym Nieuwegein.

Het bedrag dat je betaald hebt voor de periode dat wij gesloten zijn verrekenen we als korting op je lidmaatschapsgeld. Dit smeren we uit over de resterende maanden van dit jaar. (2020)

Optie 2:
100% Gym Nieuwegein: hiermee steun je Gym Nieuwegein.

Je doet niks en laat ondanks de ontstane situatie de incasso van je lidmaatschapsgeld doorlopen. Hiermee kunnen wij de vaste lasten betalen die blijven doorlopen. Abonnement wordt omgezet naar onbeperkt tot 31-12-2020. Voor degene die al onbeperkt hebben bieden wij een gratis Gym Nieuwegein T-shirt aan en mag je gratis gebruik maken van de fitness tot 31-12-2020

Optie 3:
Storneren zonder verdere compensatie.

Helaas kunnen we je bij deze optie geen verdere compensatie bieden, maar wij begrijpen het volledig als je toch voor deze optie kiest.

Uiteraard houden wij de ontwikkelingen omtrent het Corona virus nauw in de gaten en informeren we jullie zo snel mogelijk als dat iets voor jullie of de gym betekent.
Wij hopen op jullie begrip en zien je graag terug in één van de virtuele lessen.
Laat ons weten welke optie je kiest i.v.m. administratieve verwerking.
U kunt mailen naar Info@gym-nieuwegein.nl

Met sportieve groet,

Gym Nieuwegein.