Je bekijkt nu Corona Update

Corona Update

De lockdown duurt al even en is tot en met 15 maart verlengd. We kunnen dus nog niet binnen trainen maar buiten trainen is ook fijn, vooral nu de zon weer is gaan schijnen! En er is een versoepeling in de maatregelen…Jeugd tot 17 jaar kan door trainen op het buitenterrein voor de Gym. Jong volwassenen tot 27 jaar mogen weer trainen. Er staan buiten kickboks-lessen voor deze groep ingepland op het buitenterrein voor de Gym. Je kunt de lessen reserveren via Mylogifit app.

Voor alle jong volwassenen vanaf 27 jaar en ouder bieden we bootcamplessen, vrije zaktrainingen en personal trainingen aan:

– Bootcamp:
Er worden buiten bootcamp lessen gegeven voor alle leden (maximaal 2 personen op 1,5 meter). Ook deze zijn te reseveren via Mylogifit app.

– Vrij zaktrainen:
Vanaf 18 januari worden er al buiten zaktrainingen aangeboden. Je kan de gehele dag een bokszak voor 30 min reserveren. Let op, er zijn 4 zakken beschikbaar, dus reserveer tijdig via Mylogifitapp

– Personal training:
Gym Nieuwegein vindt het belangrijk dat jullie fit en gezond blijven. Daarom bieden wij personal training aan tegen een gereduceerd tarief voor zowel leden als niet leden. (maximaal 2 personen op 1,5 meter) Voor leden: 10 euro voor 30 minuten
Voor niet leden: 20 euro voor 30 minuten

Kom naar de sportschool en laat je verrassen hoe lekker het is om buiten te trainen. Wij verheugen ons om jullie allemaal weer te zien bij de Gym. En nogmaals bedankt voor jullie steun! Dankzij jullie zijn we nog steeds open en kunnen we doen waar we goed in zijn! Nu nog in aangepaste vorm maar met een positieve blik op de horizon!

Stay fit, stay healthy en tot snel!

Team Gym Nieuwegein