Personal Training - Gym Nieuwegein

Personal training is trainen onder begeleiding van een specialist in bewegen en gewichtsmanagement. Wilt u succes blijven boeken met trainen dan is een personal trainer de aangewezen persoon voor u. Door het regelmatig afnemen van testen wordt de doelstelling niet uit het oog verloren, dit maakt de kans velen malen groter om de beoogde doelstelling te behalen. De personal trainer is er ook om u te blijven motiveren.

Wat zijn de voordelen van Personal Training?

Elke training wordt op maat gegeven. Er wordt hierbij rekening gehouden met uw uitgangspunten. Personal training is dus toegankelijk voor iedereen op elk gewenst niveau. En door samen een gepast schema op te stellen, wordt er voor iedereen een reeƫl doel gesteld.

Gegevens worden zorgvuldig beheerd en zijn uiteraard vertrouwelijk. Nooit worden deze zonder toestemming aan derden verspreid. Bij elke training worden de resultaten met u besproken, zodat u op de hoogte bent van uw vooruitgang. Zo blijf je gemotiveerd en scherp.Er wordt elke maand een conditietest of krachttest gedaan. Door deze periodieke test meten we tevens progressie.

Hoe kunt u starten met Personal Training?

We beginnen altijd met een intakegesprek om uw doelstellingen te bepalen. Tijdens dit intakegesprek worden u een aantal vragen gesteld over uw sportverleden, eventuele blessures, medicatie en vragen omtrent uw doelstellingen. De trainingen worden op afspraak gemaakt. Er is dus altijd tijd voor u.