Als je kiest voor onze personal training dan zeggen wij: totaal concept met maximale aandacht voor jou! Of je nu wilt afvallen, huidige sportprestaties wilt verbeteren of weer back in shape wilt komen na een bevalling: Voor elke situatie hebben wij de expertise in huis.

Eén op één resultaatgericht trainen om jouw doel te bereiken is onze motivatie. Het totaalconcept bestaat uit de op maat gemaakte trainingen alsmede dieetplan en natuurlijk de tussentijdse check-ups door meet en weeg momenten. Hierdoor word je gemotiveerd door de tussentijds behaalde resultaten en verliezen we de gemaakte doelstellingen niet uit het oog. Elk traject dat wij opstellen is persoonlijk en op jou afgestemd. Wij luisteren graag naar jouw behoefte en werken samen naar jouw doel!

De trainingen zijn leuk, afwisselend en motiverend. Je wordt gecoached door de personal trainer en ook is hij jouw stok achter de deur! Coaching bij Gym Nieuwegein is niet alleen lichamelijke coaching. Mental coaching is net zo belangrijk. Tussentijds krijg je tevens advies over gezonde voeding en leefstijl. Wij willen dat je met plezier naar ons toe komt en voldaan weer naar huis gaat.
Heb je interesse in personal training dan nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierbij zullen wij bespreken welk traject het beste bij jouw behoefte en doel past.