Fysiotherapie

Welkom bij Fysio Steve

Als fysiotherapeut houd ik van de uitdaging cliënten dusdanig te trainen en te behandelen dat zij terugkomen op hun oude niveau. Ik kijk naar uw persoonlijke situatie en context; op basis daarvan stel ik samen met u een behandelplan en revalidatieschema op. In overleg werken wij samen aan een succesvolle herintreding!

Achtergrond In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Direct na mijn afstuderen kon ik aan de slag bij Adphys Fysiotherapiecentrum Lombok (Utrecht). Na 8 jaar maakte ik een overstap naar Fysio Frey, een praktijk met veel affiniteit binnen de CrossFit en motocross. Ik was daar verantwoordelijk voor het begeleiden en de revalidatie van geblesseerde sporters.

Om mijzelf verder te ontwikkelen heb ik diverse opleidingen gevolgd, onder andere binnen het topsportcentrum Papendal. Revalidatie aan de hand van het Rehaboom principe en krachttraining in de (top-)sport vallen binnen mijn competenties. Per 1 november 2017 ben ik eigenaar van Fysio Steve, wat is gevestigd binnen Gym-Nieuwegein.

Relax – Get Fit – Move Better concept