Over de gym

Introductie

Gym
Nieuwegein

Bij Gym Nieuwegein gaan wij de uitdaging met je aan!

Onze professionele trainers begeleiden je met veel plezier in elke stap. Je traint in een energieke omgeving waar iedereen zich herkend en erkend voelt. Zodat jij met plezier en respect de balans vindt tussen fysieke fitheid en mentale weerbaarheid!

Of je nu 8 of 88 jaar bent, wij bieden de faciliteiten en coaching voor een gezonde leefstijl. Kennis en kwaliteit in een omgeving waar iedereen zich thuis voelt is waar wij voor staan. Welkom bij Gym Nieuwegein!

Waarmee kunnen we je helpen?

WAT IS JE DOEL?

Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons op 1. Daarom is Gym Nieuwegein een echte familie sportschool waar je met het hele gezin plezierig kan sporten. Of je nu graag weerbaarder wordt, wilt afvallen, gezond wilt blijven, aan je conditie of aan je techniek wilt werken, wij helpen je hier bij.

Daarnaast werk je aan extra zelfvertrouwen, discipline en doorzettingsvermogen.

Kortom: alle ingrediënten om een gezond en gelukkig mens te zijn!

GYM NIEUWEGEIN

Sportschool Gym Nieuwegein is een toonaangevend centrum voor sport voeding en ontspanning. Onze gasten verwelkomen wij in een energieke omgeving waar iedereen zich herkend en erkend voelt. Het is onze uitdaging om mensen met plezier en respect de balans te laten vinden tussen fysieke fitheid en mentale weerbaarheid.

Sportschool Gym Nieuwegein is een begrip in de vrijetijdsbranche welke voor alle leeftijden de faciliteiten biedt voor een gezonde leefstijl. Wij zijn een groeiende organisatie waarin ons team helder communiceert met elkaar en onze gasten. Sociale interactie, kennis en kwaliteit in een omgeving waarin iedereen zich thuis voelt is waar wij voor staan.
Previous
Next

Faciliteiten

  • 100m2 bokszak zaal
  • 200m2 kickboks/MMA
  • 150m2 fitnes
  • Gescheiden kleedkamers
  • Fysiotherapie
Stuur ons een bericht: